Modele de bai cu cada si dus

Mozaicul este unul dintre materialele care ne Duce cu Gândul la luxoasele b ăi grecești, în Care cada este Elementul central Al încăperii, iar Baia se transformă Într-o încăpere destinată relaxării. Există numeroase modele de Mozaic, iar opțiunile de a-l folosi sunt nenumărate. Potï Crea un design UNIC PE un perete, potï Placa toată Baia sau îl potï folosi pentru a evidenția un detaliu anume DIN Baia ta. Piatra naturala este un soin des matériaux innobileaza orice locuinta si II da un aspect de SPA de Lux, Perfect pentru meditare. si relaxare. Cele mai obisnuite Stiluri de design incluent un perete, de Regula cel pe care se afla cada, plaçât cu Piatra naturala, Care acopera si partea de Jos a cazii. Piatra poate fi folosita si in placarea podelei, INSA cele mai reusite modele de design sunt cele care imbina Piatra cu un Alt Material, ca in imaginile de mai jos: Folosește și rafturi. De exemplu, în cele Două colțuri de PE peretele cu cada se pot monta rafturi de colț unde pot fi adăpostite săpunurile, șampoanele, Sarea de baie etc. Caracteristici specifice: – instalatii sanitare de înaltă calitate; – pardoseala si suprafete DIN Marmura sau granit; – placari si mobilier din lemn tratat naturel; – insertii de Ceramica sau Piatra naturala; – cada ampla cu hidromasaj si dus moderne. Pentru prétentieux aceasta baie poate fi Alegerea reusita.

Semineu, cada Mare si Piatra naturala placata PE pereti. O baie de vis! Moda Revine si Baile de inspiration Retro se intorc in atentia Noastra. Pentru a obtine un aspect chic, Inspirat de Arta pop a anilor` 50 – ` 70: – Folosete-te de tapetul cu buline, dungi sau carouri; – monteaza faianta de dimensiuni MICI; – opteaza pentru o pardoseala cu modèle; – alege o Masca de lavoar cu aspect de lemn Natural si picioare conice; – nu UITA de cada masiva DIN fonta, Cu picioare. Cum stiu daca o cada este DIN Acril sau extrudat? Componenta extrudatului este 90% ABS plastique si 10% Acril. Cazile DIN extrudat daca le zgariati nu se mai pot repara, deoarece se exfoliaza mai mult DIN stratul subtire DIN Acril. La Unii producatori se exfoliaza acrilul de PE ABS si dupa o folosire de 2-3 Ani. Si in cazul de fata doar producatori de notoetate pot asigura o Marfa de Buna calitate si Unul din marile motive este urmatorul: O matrita pentru o cada de Acril Costa de la 30 000 de euro pana la 80 000 de Euro in functie de complexitate , iar o matrita pentru o cada DIN extrudat Costa intre 3000 si 9000 de euro. Un producator Mare Fabrica Pina la 15000 de Cazi pe zi si ISI permite aceste costuri pentru matrite, PE cand CEI MICI nu pot acceptables o matrita repede si mai trebuie sa ai intre 15 si 40 de modele de Cazi. Socotiti si dumneavoastra ce impune producerea cazilor DIN Acril. Sunt multe firme Care comercializeaza Cazi, Dar Care nici nu stiu DIN ce sunt facute, EI le Vet ca si Acril pe toate.

Un Alt facteur este pretul foarte scazut care va poate atrage atentia. O baie spatioasa ITI Lasa Libertatea de a imparti spatiul in mai multe Arii sau de a face o cada precum aceasta Elementul central Al incaperii. Foarte bine Arata modelele de Bai grecesti sau cele in care cada nu mai este montata Langa perete, ci in mijlocul camerei. De asemenea, Poti alege Piese masive de mobilier, care sa iti ofere mai mult spatiu de depozitare. Pentru a Pune Cat mai bine in valoare dimensiante BAII, nu incarca foarte mult spatiul, ci Lasa-l Cat mai Liber, astfel INCAT incaperea sa ISI pastreze aspectul aerisit. Daca te regasesti in aceasta situatie, Tine cont de aceste reguli si VEI avea o baie Utila si Frumoasa chiar si ASA: – alege o chiuveta inalta, Cu picior sau cu o Masca de lavoar ingusta, Cu Linii ascutite; – Mergi PE Culori deschise si foloseste Culoarea doar ca accent; – alege o cada PE Colt sau monteaza o cabina de dus; – nu aglomera prea multe accesorii; – monteaza o oglinda Mare, PE toata latimea peretelui; – IA in calcul instalarea unui dus cu perete de sticla si scurgere direct in pardoseala; – castigá spatii de depozitare Montand etajere.

Contact Us Today

There are three easy ways to contact us

PHONE: 773-278-9200
EMAIL: Info@TheIntegrityLawGroup.com
WEB MESSAGE Click Here to Send Direct Message

Location