Modele de unghii facute cu acul

Unghiile sunt introduse în acest PRAF, Care se lipeşte de unghie şi se întăreşte FOTO: Domniţa Veja modelul trebuie realizat foarte repede in APA, pentru ca Oja sa nu se usuce foarte repede. Metoda este simpla: se aplica baza pentru Unghii, apoi se DAU doua straturi de Oja vernil pe toate unghiile. Apoi incepepem sa pictam Cate doua Margarete PE ficare unghie. Incepem desenul cu ATE doua puncte galbene PE diagonala unghiei, un acatre varf si Alta catre baza degetului. Apoi cu Alb trasam petalele. PE spatiul ramas Liber Langa cele doua Margarete adaugam 3-4 bulinute Albe. Facem aceasta operatiune pe toate cele 10 degete. La sfarsit folositi Lacul INCOLOR pentru Protectia picturii si pentru stralucire. Chiar Dacă nu ai îndemânarea unei manichiuriste, Îţi poţi face acasă o manichiură deosebită. O idee demnă de luat în seamă este manichiura accent Nail – una DIN Unghii are o culoare sau un Model diferit de Al celorlalte. Este un Trend pe care l-au adoptat şi vedetele şi de care te poţi folosi şi tu.

Manichiura este uşor de făcut acasă, Dar sont un aspect deosebit. Dacă ştii să faci o manchiură français, încearcă şi variantă français colorată, un Model simplu, Dar de efect. Poţi folosi ojă mată sau cu sclipici. Manichiura în Două sau mai multe Culori este de asemenea o idee foarte Bună pentru cele care nu au îndemnânare, Dar vor să realizeze acasă o manichiură spectaculoasă. Vezi în clipul Video cum să-ţi faci acasă o manichiură français! Foto: Shutterstock chiar Dacă Îţi faci manichiura acasă PE unghiile Naturale, asta nu înseamnă că trebuie să fie banală sau să se stries repede. Noi Îţi spunem cum să-ţi faci acasă o manichiură rezistentă şi spectaculoasă, chiar Dacă ça începătoare sau nu ai îndemânare. Pune in bolul cu APA rece cate o Picatura DIN fiecare Oja, alternative, pana in momentul in care se production mai multe unde. Cu Cat se production mai multe unde, cu atat modelul va fi mai spectaculos iar Oja va fi mai intensa PE unghie. Aceasta TEHNICA TI-a fost predata de chic salon. Fotografiile au fost realizate de Alex Buruntia. Pointe! Asorteaza o astfel de manichiura spectaculoasa accesorii in culori asemanatoare.

Astfel, te VEI Bucura de un regard INEDIT, foarte chic. En rand Primul, este nevoie de Oza Roz, Care se Palica PE Unghii in strat dublu pentru a avea textura puternica. Pentru realizarea unei manichiuri dragute, potrivita pentru Evenimente usoare alaturi de prieteni, Poti opta sa iti faci unghiile Roz cu modele de floricele. De mai bine de Cinci Ani, Maria Teresa Borrallo trăieşte alături de Ducii de Cambridge, avându-le GR… ira am reusit:) répétitia e Mama invataturii: X ATI folosit ceva lac Special sau cu oricare DIN magazin? pentru ca de 1H stau sa incerc cu toate lacurile pe care le am si toate mi se imprastie prin bol.. En cele DIN urma, folosind o scobitoare muiata in Oja Alba, faceti stelelel galaxiei, in forma de puncte. ASA ca in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai aprécier modele de Unghii si manichiuri pe care le puteti realiza foarte usor, in timp foarte scurt. Super ideea:) chiar acum mi-am facut si eu si sunt Super incantata:D Andree singura Regula este ca Oja sa fie proaspata. Cu Cat este mai Veche, cu atat este si mai groasa si ITI va fi mai greu sa o picuri in bolul cu APA. Doar dupa ce ai inlaturat toata pojghita de Oja poti sa Scoti degetul DIN APA.

Contact Us Today

There are three easy ways to contact us

PHONE: 773-278-9200
EMAIL: Info@TheIntegrityLawGroup.com
WEB MESSAGE Click Here to Send Direct Message

Location